Hírek

2016.04.26. 13:43

Zárszámadás, közrend, mozi és ingatlanügyek – Összesen 28 napirend a szentgotthárdi ülésen

Szentgotthárd – Rendes áprilisi testületi ülésüket tartják a szentgotthárdi képviselők. Drogtéma, idősügyi beszámoló is napirendre kerül, valamint a fürdő tavalyi beszámolóját is megtárgyalják szerda délután. TTP létrehozása is téma lesz.

Bakos Ágnes

A szentgotthárdi közrend, közbiztonság helyzete, valamint a kábítószer-fogyasztás elleni fellépés helyi tapasztalatai is témát adnak az ülésen. A képviselők beszámolót hallgatnak meg Szentgotthárd Város Idősügyi Tanácsa tevékenységéről.

Pénzügyek is szóba kerülnek. A tavalyi városi költségvetés zárszámadása is szerepel a napirenden, valamint ingatlanvásárlásról is döntenek. Változhatnak az önkormányzati ingatlanok lakbérei: az erről szóló 1995-ös önkormányzati rendelet módosítása szerepel a napirendi pontok között. Rendeletbe foglalják a bölcsődei gondozás térítési díjat. A szociális rendelet módosítása is esedékes az étkezési térítési díjváltozás miatt Szentgotthárdon.

Sportos témák is lesznek szerdán: a tekepálya vezérlőpultjának javításáról és a Szentgotthárdi VSE Labdarúgó Szakosztály kérelméről is tárgyalnak. A mozi vetítéstechnikai berendezésére vonatkozó garancia hosszabbítása is szerepel a napirendek között.

Úgynevezett TTP, vagyis Tudományos és Technológiai Park létrehozását is megvitatják a képviselők.

A Gotthárd-Therm Kft. kétszeresen is napirendre kerül: egyrészt a tavalyi évi beszámolóval, másrészt az üzleti tervével. Elismerésekről is döntenek: díszoklevél adományozásáról, valamint Az év pedagógusa díj odaítéléséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!