Hírek

2016.10.10. 17:18

Szombathelyről is ellátnák a zsarukat – Újra aktív a csoport

Szombathely – Országos kezdeményezéshez kapcsolódva újjáalakult a „Zsaruellátó Szombathely” Facebook-csoport. Gyógyszereket és takarókat vinnének a határt védőknek, két szombathelyi gyűjtőpont már van.

Bakos Ágnes

„Üdv újra, sajnos szükség van a segítségre! Hívjatok barátokat, akik segíteni tudnak!” – ezzel a felhívással alakult újjá a csoport. A cél változatlan: a határokon szolgálatot teljesítő egyenruhásoknak igyekeznek segítséget nyújtani.

A Facebookon egy rendőr kért segítséget. Azt írta, a fából készült magaslati megfigyelő állasokban ülnek 12-16 órát egyhuzamban, pokrócuk nincs – elsősorban azt kérnek a felajánlóktól.

A szombathelyi csoport adminisztrátorai azt írták: szükség van takarókra, csokoládéra, müzli szeletekre, energiaitalra, megfázást kúráló gyógyszerekre. Több gyűjtőpont is lesz Szombathelyen, egyelőre a Hunyadi utcában és a Rohoci úton várják a felajánlásokat, és azt ígérik, lesznek kitelepüléseik is. Az összegyűjtött szombathelyi adományokat, ha tudják, személyesen viszik el a határt védőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!