Hírek

2016.12.22. 12:45

Hihetetlen, de igaz: olvasóink 8 millió 740 ezer forintot adományoztak a Novák fiúknak

November elején arra kértük olvasóinkat, segítsünk együtt Novák Donátnak, az ötéves szombathelyi sérült kisfiúnak, aki október közepén egy közlekedési balesetben elveszítette édesanyját.

Nagy Ildikó

Cikkünk megjelenése után rengetegen segítettek, így lapunk jótékonysági akciója során 8 millió 742 ezer 115 forint gyűlt össze.

A Vas Népe olvasóinak adományát csütörtökön délelőtt adtuk át Donátnak és édesapjának, Tamásnak, aki a meghatódottságtól egyelőre csak annyit tudott mondani: köszönöm.

Fotó: Szendi Péter

Köszönjük mi is olvasóink segítségét, és ígérjük, hogy nem engedjük el a Novák fiúk kezét, beszámolunk arról is, mi minden lett az adományból. Íme néhány fotó a csütörtöki átadásról: Hentsey Eszter fényképész műtermébe meghívtunk néhány olyan embert, akik - akárcsak Önök – segítettek a gyűjtésben. Ott volt velünk a Donáték javára jótékonysági koncertet szervező Ruben’s Latino zenekar énekes-gitárosa, Ruben la Voz és felesége, Szabó Hilda; a Tamással együtt tekerő szombathelyi biciklisek képviseletében Kívés István és Németh Ákos - ők szintén gyűjtöttek sporttársuknak.

Részletek sok-sok fotóval a decemberi 24-ei, ünnepi Vas Népében. A meghatódottságtól pedig egyelőre mi is csak annyit tudunk mondani: köszönjük!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!