Hírek

2017.06.21. 16:15

Jól érezték magukat és adakoztak a kormányhivatali dolgozók a juniálison

Mintegy négyszáz tisztviselő vett részt a juniálison. Kegyes volt az időjárás, táncra is perdültek a piknikezők a Sibrik-kastélynál. Nem volt "hivatalos" a program, de jótékony igen.

Vas Népe

A kormányhivatal bozsoki képzési központjában, a Sibrik-kastély előtti természetvédelmi területen, az "ősparkban" gyűltek össze Vas megye állami tisztviselői. Csaknem négyszázan vettek részt az árnyas fák tövében megrendezett juniálison. Harangozó Bertalan kormánymegbízott köszöntötte kollégáit, majd a "hivatalos" programot a közös ebéd követte.

A Szombathelyi Hospice Alapítvány részéről dr. Asbóth Mária és dr. Schaffer Éva vette át a pénzt Harangozó Bertalan kormánymegbízottól és Ágh Ernőné főigazgatótól
Fotó: Kormánymegbízotti Kabinet

A hangulatról élő zene gondoskodott, a felcsendült örökzöld slágerek pedig táncra perdítették a munkatársakat. Aki akart, sportolhatott: lovaglás, lovas kocsikázás és tollaslabdázás szerepelt a juniális programjában. Adománygyűjtést is szerveztek. Az állami tisztviselők csaknem negyven, saját készítésű terméket kínáltak a kastélykertben. Az asztalok körül nagy volt a sürgés-forgás, bőven volt mit válogatni. Gobelinre, festményre, dzsemre, süteményre, bodzaszörpre, díszdobozra, levendulazsákra, kézműves ékszerre, foltvarrott tolltartóra és mesekönyvre is ajánlhattak fel adományokat - összegezte a Vas Megyei Kormányhivatal.

A Szombathelyi Hospice Alapítvány képviselőinek az állami tisztviselők nevében Harangozó Bertalan kormánymegbízott adta át az összegyűlt 100 ezer forint adományt Szombathelyen, a kormányhivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!