Hírek

2017.08.25. 18:50

Találkozzunk a karneválon! A Vas Népe standja a Fő téren várja az érdeklődőket

Mindenkit várunk szeretettel a Vas Népe karneváli standjánál a Fő téren, a Szentháromság-szobor tövében. Népszerű kiadványaink mellett nyereményjátékkal várjuk a karneválozókat.

Vadas Krisztina

Ahogyan tavaly, idén is találkozhatnak a Savaria Történelmi Karnevál látogatói a Vas Népe standjával a Fő téren. Számos lehetőséggel várjuk jelenlegi és leendő olvasóinkat.

Munkatársaink, Hajdu Ágnes és Török Balázs Skoda Attilának mutatták be a PLT szakácskönyveit
Fotó: Szendi Péter

A karneválozóknak lehetőségük van vásárolni a Pannon Lapok Társasága szakácskönyveinek széles, színes választékából - minden kiadványt olvasóink receptjeiből állítottak össze. Emellett több előfizetői csomagajánlattal is várjuk azokat, aki szeretnének minden nap érdekes híreket, történeteket olvasni Vas megyéből a napilap hasábjain. Sőt karneváli vásárfiaként az előfizetésekhez értékes ajándéktárgyak is párosulnak. A standunkon továbbá alkalmuk lesz kitölteni kérdőívünket, amellyel nyereménysorsoláson vehetnek részt: a szerencsés kitöltő egy ajándékcsomaggal gazdagodhat, sikeréről természetesen napilapunk hasábjain számolunk be a Savaria Történelmi Karnevált követően.

Legfőbb attrakciónk azonban mégis az, hogy vasárnap 14-15 óra között a 108-szoros válogatott kapus, Király Gábor dedikál és találkozik a közönséggel a Vas Népe pavilonjánál.

Szívesen várjuk észrevételeiket, ötleteiket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!