Hírek

2017.01.03. 09:01

A Hegyháton dolgoznak az útkarbantartók

Körkép – Vas megye három pontján jelez korlátozást a közútkezelő január harmadik napjára.

Bakos Ágnes

Útkarbantartási munkákat végeznek a 8-as főút 147-es és 150-es kilométerszelvényei között, a Rábahídvég – Vasvár szakaszon. Kedd délutánig kell részleges korlátozás mellett autózni.

Ugyanez a helyzet Csehimindszentnél: a 7359-es út 12-es kilométerénél folyik útkarbantartás, ott is részlegesen foglalt útpályára figyelmeztet a közútkezelő.

Térkép: közútkezelő

Már állandósult korlátozás is van Vas megyében: a 8-as főút 142-es kilométerszelvényében, Alsóújlak és Vasvár között, ahol környezeti probléma miatt jelez útszűkületet a közútkezelő. Előbb karácsonyra, aztán az újévre, legutóbb pedig január végére jelezték, hogy feloldják a korlátozást.

Közben az időjárási körülményeknek megfelelő közlekedésre hívja fel a figyelmet (ismét) a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. A hét viszonylag szerencsésen indult: nem történt sem súlyos, sem könnyebb sérüléssel járó baleset, volt viszont a vasi utakon négy olyan karambol, amely anyagi kárral végződött.

A balesetek elkerülés mellett a drága fotók miatt is érdemes betartani a sebességhatárokat, például itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!