Hírek

2014.03.18. 11:17

Az allergia ellen akupunktúrás kezelést kap Botond

Molnaszecsőd – Horváth Botond nagyon nehezen veszi a levegőt, allergia is gyötri. Állapotán nagyon sokat segített dr. Abdel Hameed akupunktúr csecsemő- és gyermekgyógyász, természetgyógyász.

Bajdó Bettina

– Botond tavaly került hozzám – mondja az orvos –, akupunktúrás és lézeres akupuntúrás kezelést kap, ezt egészítjük ki bio-elektromágneses, azaz Bemer terápiával.

– Ez a három módszer segít a kisfiúnak jobbá tenni a mindennapjait. A legfontosabb az azonban, hogy tavaly lehetősége volt Bécsben az őssejtkezelésre. A lézeres akupunktúra során lézerrel stimulálom a szervezet működését. Tizenkét fő meridián található a testünkben, ezekben folyamatosan kering az energia. Amennyiben ez az energiaáramlás zavart szenved, betegség alakulhat ki. A kezelés célja ennek az állapotnak a rendezése a test öngyógyító mechanizmusainak kihasználásával. Botond esetében a tüdőmeridiánt kezeljük. Persze nem szabad elfelejteni a gyógyszeres kezelést sem. A Bemer-terápia pedig egy fizioterápiás kezelési módszer, mely a kapilláris keringést serkenti. Bizonyított, hogy a hatására fokozódik a mikrocirkuláció, vérbőség alakul ki, mely növeli az oxigén- és energiaszállítást a szövetekben.

Dr. Abdel Hameed természetes módszerekkel segít Botondon (Fotó: Szendi Péter)

 

Az allergiaszezon közeledtével sokan felkeresik a természetgyógyászt, hogy segítsen a tünetek enyhítésében. A Botondon is alkalmazott akupunktúra során a fülbe tűket szúrnak, ezzel is csökkenteni tudják az allergia szervezetre gyakorolt hatását. A gyógyszeres terápia kiegészítéseként az akupunktúrával tartós és hatásos eredményt lehet elérni.

Dr. Abdel Hameed természetes módszerekkel segít Botondon

Fotó: Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!