Hírek

2017.06.10. 11:12

Egymásba rohant két személykocsi Gércénél

Egymásba rohant két személyautó a 84-es főúton, Gérce közelében.

Simon István

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. június 10-én 12 óra 40 perckor a 84-es számú főút 59-es kilométerszelvényénél, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben két személy megsérült.

Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadtak a mentőknek a helyszínre riasztott, sárvári hivatásos tűzoltók.

A gépjárműforgalom a helyszínelés idején rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

Frissítés:

Egy Suzuki haladt a 84-es úton Gérce felől Sárvár irányába, és balra, egy mellékútra akart lekanyarodni, de a sofőr nem vette észre, hogy szemből egy Skoda érkezik. Elé kanyarodott és ütköztek. A Skoda a Suzuki jobb oldalát találta el. A Suzukiban ketten utaztak, a sofőr könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, de a mellette ülő hölgy olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!