Hírek

2009.07.01. 02:27

Éjszakai fürdőzés zenés-táncos programokkal

Sárvár - A termálfürdőben rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzést. Ezek este tízkor kezdődnek, és éjjel kettőig tartanak. Az éjszakai fürdőzést zenés, kulturális programok kísérik - amelyekre, úgy tűnik, vevő a közönség.

Vas Népe

Így lesz ez a nyár folyamán is. Ezeken az estéken zenés-táncos programok garantálják a jó hangulatot. A legnépszerűbbek a Dumaszínház-estek a Showder Klub sztárjaival. A nyár folyamán fellépnek többek között: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István. Az éjszakai fürdőzésen a látogatószám függ a programoktól, valamint az időjárástól, a legmagasabb látogatószám eddig 750 fő volt - tudtuk meg. Múlt pénteken is meghirdették az éjszakai fürdőzést, ezen az éjjelen este tíztől éjfélig dzsesszes melódiák adták meg az alaphangulatot: a belső nagy medence partján Horváth Meggie és Peltzer Géza muzsikált. A duó a legismertebb dzsessz-örökzöldekből adott ízelítőt, miközben a nagyérdemű merítkezett a meleg vízben.

Nem túl régi tapasztalat, hogy minél több benyomás éri a vendéget, annál maradandóbbak lesznek az emlékek, annál jobban érzi magát. Ha a gasztronómiai bemutatót kulturális műsor, zene, vagy táncbemutató kíséri, sokkal jobban ízlik a bor, az étel is. Ezért, ha a termálfürdőben is van kulturális program, kabaré, élő zene, jobban esik a víz, maradandóbb az emlék, amit itt szerez a látogató. Minél több hatás éri a vendéget, annál maradandóbb nyomot hagyunk benne - ez a cél vezé-relte nyilván azokat is, akik a termálfürdőbe kulturális, zenés programokat szerveztek. Múlt pénteken is sokan várták, milyen programmal lepik meg a fürdőzőket a szervezők. A könnyed nemzetközi dzsessz-zene - alapvetően ismert örökzöldek - vitathatatlanul elnyerte mindenki tetszését. Minél több hatás éri a vendéget, annál maradandóbb élményt szerez, annál elégedettebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!