Hírek

2014.10.12. 22:10

Fideszes többség a Vas Megyei Közgyűlésben

Szombathely - A tizenöt tagú, Majtényi László vezette Vas Megyei Közgyűlésben tíz Fidesz-KDNP-s képviselő lesz. Új, fiatal képviselők is feltűnnek majd a testületben.

Nagy Ildikó

Éjfélkor, az adatok 94,61 százalékos feldolgozottságánál úgy tűnt, hogy a Vas Megyei Közgyűlésben tíz Fidesz-KDNP-s, két MSZP-s, két jobbikos képviselő lesz, és a Polgármesterek Vas Megyéért Egyesület egy jelöltje is bejutott a testületbe.

A Majtényi László vezette testületbe a Fidesz-KDNP részéről Bálint András, Básthy Béla, Gagyi Levente, Kondora Bálint, Marton Ferenc, Nagy Gábor, Pajor András, Szijártó László és Tausz István került be.

Az MSZP színeiben Fehér László és Szabó Lajos politizálhat a megyei grémiumban, amelyben a jobbikos Lábodi Gábornak és Rába Kálmánnak is helye lesz.

A Polgármesterek Vas Megyéért Egyesület részéről a korábbi répcelaki polgármester, dr. Németh Kálmán jutott be a megyei közgyűlésbe.

Önkormányzati választás - Vas megye

Puskás Tivadar polgármester maradt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!