Hírek

2016.12.05. 08:23

Várandós nő halt meg a reggeli balesetben Tömördnél (frissítve)

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kevéssel nyolc óra előtt, amikor két személyautó ütközött össze Vas megyében.

Simon István

Az egyik gépjármű vezetője a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Csepreg felől érkezőket Nemescsó, míg a Szombathely felől közlekedőket Meszlen irányába terelik.

A vaol.hu információi szerint egy terhes nő vezette azt az autót, ami egy másik járművel ütközött hétfőn reggel Tömörd közelében. A Daewoo egy előtte haladó másik autót akart megelőzni az egyenes útszakaszon Vasasszonyfa és Tömörd között, amikor a jeges úton megcsúszott az autó, és egy szemből érkező másik kocsinak csapódott. A nő életét vesztette az ütközésben, a magzat életéért még küzdenek az orvosok. Teljes útzár van az érintett szakaszon.

Fotók: Simon István

Nem csak itt, hanem a megye számos útján nagyon csúszósak az utak, több jármű is az árokban kötött ki már, vezessenek nagyon óvatosan!

Legfrissebb információink szerint nem tudták megmenteni a baba életét, ő is meghalt.

FRISS: A Daewoo Tömörd felől Vasasszonyfa irányába haladt, amikor valószínűleg előzni akart, ezért többször "kinézett" az előtte haladó autó mögül. A jármű eközben hajtott le a padkára, ahonnét a sofőr visszakormányozta az autót, de a Daewoo megcsúszott, és az oldalával a szemből érkező Forddal ütközött. A roncsokba még a Ford mögött haladó Suzuki is belehajtott.

Fotó: Simon István

A balesetben a Daewoo-t vezető terhes nő életét vesztette, s bár a magzatért még küzdöttek az orvosok, nem tudták megmenteni. A Ford és a Suzuki vezetője is megsérült, őket is kórházba kellett szállítani.

11.25: Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 8639-es számú út balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. december 5-én 11 óra 25 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!