Hírek

2015.12.13. 08:40

Nyakon szúrta a szombathelyi férfit - Negyven percen belül elfogták a gyilkost (exkluzív információk a lakóktól)

Szúrt sebbel a nyakán szombathelyi lakásában holtan találtak egy helyi férfit 2015. december 12-én 23 óra 44 perckor.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket és a bejelentéstől számított 40 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat többeknek – köztük a gyanúsítottnak is – lehetőséget biztosított arra, hogy a lakásában töltse az éjszakát. A 45 éves püspökmolnári férfi társaival együtt megjelent az ingatlanban és a megalapozott gyanú szerint előzetes szóváltás nélkül nyakon szúrta az 54 éves férfit, aki ezt követően a helyszínen életét vesztette. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Emberölés Szombathelyen: nem volt annyi bilincs, ahány kellett volna

Újabb adalék a szombat éjszakai Hunyadi úti késeléshez: az ott élők elmondásai szerint az áldozat rendszeresen adott szállást hajléktalanoknak: egy üveg borért cserébe bárki aludhatott a lakásban, és sokan éltek is a lehetőséggel.

A férfinek haszonélvezeti joga volt a lakáson, évek óta nem fizetett rezsit, de nem tudták kirakni.

Az emberölés körülményeiről a házban úgy tudják: éppen négy-öt vendége volt a férfinek, és annyira részegek voltak, hogy nem tudták, melyikük szúrt - azt beszélik, hogy a rendőrök sem. Az biztos, hogy mindenkit elvittek a lakásból.

"Nem volt annyi bilincs, ahány kellett volna" - ezt mondták a házban.

A házban nyugalom van, de minden lakót megviseltek a történtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!