Hírek

2017.09.06. 17:45

Szeptemberi játékot indít a Vas Népe: keresse a kódot! Nyerjen és utazzon!

VN-INFORMÁCIÓ Hogyan nyerhet álomutazást vagy üzemanyag-utalványt azzal, hogy megveszi és olvassa a Vas Népét? Küldjön be egy kódot és menjen másodszor is nyaralni az idén!

Vas Népe-információ

Vége van a nyárnak, de jó lenne még egyszer elmenni a tengerhez? Szívesen borozgatna a francia Riviérán, gondolázna a velencei csatornákon? Vagy csak beülne az autóba és elvezetne a szürke őszi hétköznapokból egy wellness hétvégére vagy valahová a zöldbe?

Akkor vegye meg, majd nyissa ki a Vas Népét és keresse az ötjegyű kódot! Nyerjen naponta 10 ezer forint értékű MOL üzemanyagkártyát, hetente 100 ezer forint értékű utazási utalványt vagy a fődíjat, egy 500 ezer forint értékű utazási utalványt. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy szeptember 11. és 23. között az újságban megjelenő kódot beküldi a teljes nevével együtt SMS-ben a 06-30/3444421-es alapdíjas telefonszámra.

Már egyetlen kód elég ahhoz, hogy részt vegyen a napi, a heti, illetve a fődíj sorsolásán.

Semmiképpen ne dobja el az újságot, amelynek a kódját beküldte, mert a nyeremény átvételéhez be kell mutatnia a lapot a karaktersorral!

Fontos tudni, hogy egy telefonszámról naponta csak egy üzenetet fogadnak el.

A napi nyerteseket az előző nap éjfélig beérkezett kódok közül sorsolják délelőtt 10 órakor. Bárki nyerhet, aki beküldi a kódot.

Tehát mindennap lapozzák a Vas Népét, és nyereményjátékra fel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!