Hírek

2012.04.30. 07:05

Patkányok laknak a patak parton

A Vas Népe Vasváron tartott lakossági fórumán felmerült számos probléma már a megoldás útján halad. A tereprendezésben, -tisztításban közmunkások segítenek.

Merklin Tímea

A fórumon egy idős hölgy, aki a Bartók Béla utcában lakik, felvetette: a Csörnöc-patak partján rengeteg a patkány, valószínûleg azért, mert a patakparton elvadult a növényzet. Vajon kinek kell kaszálni azt a „dzsungelt”? A hölgy nyomatékosította: már nem bírja tovább, minden héten vesz mérget, amit a patkányok három nap alatt megesznek, és a számuk mintha nem csökkenne. Megkérdeztük Kovács Tilda polgármestert, hogy halad a patakpart ügye. Elmondta: árajánlatot kértek több helyről patkányirtásra, a közmunkásokat pedig megkérik, hogy sövényvágóval, kaszával tisztítsák meg a terepet. Hasonlóképpen közmunkások fognak segíteni a zsidó temető megtisztításában. Az önkormányzat a zsidó hitközséggel egyeztet, együttmûködik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!