Hírek

2012.12.02. 19:14

Programok Vas megyében hétfőn (12.03.)

Vas megye - Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

Kiállítás, Szombathely. Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium, Puskás Galéria (Petőfi S. u. 1.): Pusztai Szabolcs A történelmi Magyarország várai című fotókiállítása hétköznapokon 8–20 óráig látható.

OÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: az Oladi ÁMK jubileumi kiállítása várja az érdeklődőket. Foltvarró kiállítás látható december 9-éig, naponta 8–18 óráig.

Vitalitas Galéria: Veres Éva ötvös iparművész kiállítása 7- éig tekinthető meg.

Agora–Művelődési és Sportház: december 21-éig „A mi világunk” címmel szombathelyi arcok és városképek, kiállítás látható Giczi Nikolett rajzaiból.

NYME Savaria Egyetemi Központ, „B” épület aulája (Károlyi tér 4.): a Savaria katonatörténete térképeken című kiállítás várja az érdeklődőket.

Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény: az iskola volt diákja, Neducza Vanda kiállítása tekinthető meg.

Ferences templom, oldalfolyosó: Egyházi évfordulók és események, havonta változó anyag látható a templom nyitvatartási idejében.

Hegyfalu. Képeslap Múzeum, nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 8–18 óráig. A látogatókat Mindszenty József emlékkiállítás várja, ahol a 120 éve született bíboros életútját mutatják be képeslapokon.

Győrvár. Faluház: Vasvár és kistérsége képeslapokon címmel Kőszegfalviné Pajor Klára gyűjteménye várja az érdeklődőket 6-áig. Megtekinthető még a Lurkó-Kuckó Óvoda 50 évét bemutató tárlat is az óvoda évfordulója alkalmából.

Kőszeg. Virágudvar (Táblaház u. 11.): „Advent a Natúrparkban... ahogy mi szeretjük” címmel kiállítás látható az Írottkő Natúrpark kézműveseinek termékeiből december 23-áig, naponta 10–18 óráig. A jubileumi, 20. kiállításon a termékek megvásárolhatók.

Hotel Írottkő, aula: a Kőszegi Csók István Művészkör kiállítássorozatában Csamáriné Stoltics Katalin „600 hónap, avagy Vízparti Séták” és Domsa Károly „Szenvedély, avagy 480 hónap” című kiállítása 7-éig látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!