Hírek

2016.09.15. 18:14

Vlasich Krisztián szerint győzött az igazság

Csepreg - Ezekkel a szavakkal kommentálta Vlasich Krisztián a hírt, hogy a Vas Megyei Rendőrkapitányság szóvivője hivatalosan is megerősítette lapunk értesülését, miszerint bűncselekmény hiányában elutasították azt a feljelentést, amelyet Vlasich Krisztián ellen tettek.

Cseszkó Tamás

Lapunk több, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy Kovács András csepregi önkormányzati képviselő, az időközi választás egyik polgármesterjelöltje feljelentést tett Vlasich Krisztián ellen számos, a polgármesteri tevékenységgel összefüggő ügyben. Kovács András is megerősítette értesüléseinket, hangsúlyozva, hogy becsületsértés és hivatali visszaélés bűntette miatt tette a feljelentést. Mint mondta, a rendőrség feladata lesz kideríteni az igazságot. Kíváncsiak voltunk arra, milyen előrelépés történt az ügyben, kérdéseinkkel a Vas Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultunk. Leibinger Eszter megbízott sajtóreferens válaszában közölte: a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben a feljelentés kiegészítését rendelte el, amelynek lefolytatását követően a feljelentést bűncselekmény hiányában elutasította.

Fotó: Cseszkó Tamás

A hírre reagált Vlasich Krisztián is, aki, mint mondta, „Csepregen győzött az igazság”.

- A mostani eset is bizonyítja, hogy ellenfeleim a hatalomért mindenre képesek. Semmitől nem riadnak vissza, mindent kitalálnak, mindent elkövetnek, hogy pozícióba kerülhessenek - fogalmazott a városvezető, hozzátéve, hogy egyfős képviselő-testületi többségüket nem a város javára használták, sokkal inkább Csepreg hírnevének besározására. - Ezt bizonyítja, hogy képesek voltak feloszlatni az emberek által választott testületet, és a város pénzén több millió forintért új választást kell tartani. Képesek voltak a többségüket kihasználva a kommunista politikai koncepciós perek világát idéző módon felfüggeszteni, és fegyelmit indítani a város vezetője ellen - sorolta Vlasich Krisztián, hozzátéve, hogy szinte már meg sem lepődött azon, hogy képesek voltak igaztalan, hazug vádakkal feljelentést tenni a rendőrségen is a zavarkeltés érdekében. - Nem az zavar igazán, hogy megsértették a hírnevemet, hogy meghurcolták a személyemet, hanem az, hogy ezekkel a lépésekkel feszültséget gerjesztettek egy nyugodt városban - mondta a polgármester, hangsúlyozva, hogy most sokat kell tenni azért, hogy az emberek ismét egymásra leljenek, és helyreálljon a béke. - Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy ilyen emberektől mit várhatunk - fogalmazott Vlasich, aki szerint úgy tűnik, hogy „a négy oszlató képviselő, Kovács András, Rabi Imre,  Ziembicki  Erzsébet, Király Árpád a szegedi politikai szélkakas  Szabó Bálinttal kiegészülve a hatalomért bármit megtennének”.

- Nem riaszt minket vissza az alattomos támadás. Csepreg polgáraival összefogva a városért fogunk dolgozni, ehhez kérjük a csepregiek támogatását. A tét egyértelmű: engedünk-e azoknak, akik káoszba akarták taszítani a városunkat, vagy folytatódik a város építése - hangzott el.

- Nem kaptam még hivatalos értesítést - reagált Kovács András azon felvetésünkre, miszerint a rendőrség bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!