Horoszkópok

2009.12.07. 23:59

Napi horoszkóp

Az Ikrek legyenek figyelmesebbek. A Rákoknak jön a szerelem, de nem árt, ha óvatosak lesznek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 8.

Kos (március 21-április 20.)
A héten nem kell különösebb erőfeszítést tennie annak érdekében, hogy sikere legyen. Az eddig végzett munka meghozza az eredményt. Az elismerés valamilyen módon megérkezik

Bika (április 21-május 20.) Ön imádja a küzdelmeket, pedig azokban gyakran elveszti a fejét. Hajlamos arra, hogy kétes értékű végcélokért küzdjön. Ilyenkor nem tud tekintettel lenni senkire. A mai nap is tartogathat effélét.

Ikrek (május 21-június 21.) A kívánságait mindig nagyon tapintatosan adja a környezete tudtára. Magatartása visszatetszést kelthet, ha nem elég figyelmes. Este foglalkozzon az önnek legkedvesebb emberekkel.

Rák (június 22-július 22.) A Vénusz szerint hatalmába keríti önt a szerelem. Legyen azonban óvatos! Nem ajánlatos hosszú távra szóló terveket szőni. Ne engedjen a csábításnak, ha egy nem éppen tisztességes útra hívják!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha azt hiszi, nincs szüksége baráti segítségre, nagyon téved. A fensőbbséges magabiztosságából le kellene faragnia valamicskét. Nem baj, ha tudja, hogy mit akar, de legyen szerényebb.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Érdemes ma fodrászhoz mennie. A Szűzben járó Hold megkönnyíti a hajápolást, és olyan frizurája lesz, amilyent szeretne. Más teendők is várják: elő kell készítenie egy hétvégi programot.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Kisebb zökkenőkkel ugyan, de hamarosan közelebb kerülhet a céljaihoz. Nem árt, ha még egyszer végiggondolja a taktikáját. Ha tartós párkapcsolatra vágyik, többet kell nyújtania.

Skorpió (október 24-november 22.) Amit a közelmúltban vereségnek érzett, mára már nyereségnek számíthat. Talán nem volt hiábavaló egy reménytelennek tűnő próbálkozás. Ne röstelkedjen, ha megdicsérik, élvezze a sikert!

Nyilas (november 23-december 21.) Tudjon különbséget tenni fontos és érdektelen között. A belső nyugalmát ne engedje megzavarni. A büszkeségét viszont alább adhatná, némi alkalmazkodóképesség önnek sem árt.

Bak (december 22-január 20.) Ma ön kitűnő formában lehet. Gyorsan kapcsol, szellemes. Ha párkapcsolatban él, egy igen kellemes, vidám estével zárulhat a nap, amely hatással lehet az elkövetkezendő időszakra is.

Vízöntő (január 21-február 20.) Végezzen egy kis önmegfigyelést! Vegye sorra a mindennapos ügyeit, és figyelje, hogyan viselkedik a különböző helyzetekben. Ha valami hátráltatja a sikerességét, rájöhet, hol van a hiba.

Halak (február 21-március 20.) Nem szereti a túlzott bizalmaskodást, és talán most nehezen ért egyet mások véleményével. Ez esetben jól teszi, ha úgy dönt, hogy visszavonul, és szűk családi körben tölti a mai estét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!