Ingatlanajánló

2023.04.16. 12:49

A hét ingatlana - Nagy a család? Sárváron most akár 51 lakást vehet az egyben - fotók

Az 51 lakásból álló társasház Sárváron igazi ritkaság. A paraméterek és az 1,3 milliárdos vételár kapcsán az ajánlat egyértelműen kiugró a helyi ingatlan kínálatban. Ha befektetési céllal nézelődik, jó hír, hogy bérlője már van a komplexumnak. Ha tényleg a famíliának kellene a hely, nos akkor még el kell intézni pár telefont…

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Sárváron frekventált helyen eladó 51 lakásból álló apartman társasház.Jellemzői:- 38db 40m2-es. 1db 33,5m2-es, 6db 50m2-es, 1db 75m2-es lakás (összesen= 2123,5m2)- 350m2 pince (mosókonyha, raktár, közösségi terem, stb)- minden lakás saját konyhával és fürdőszobával rendelkezik- a lakások komplett bútorzattal együtt eladók (konyhabútor, szekrények, ágyak, asztalok, székek, stb)- a tetőtéri 7db lakás kivételével minden lakáshoz erkély tartozik- minden lakás inverteres klímával ellátott- a házközponti fűtés- a lakások saját villany, és vízórával rendelkeznek- minden lakás önálló helyrajzi számmal ellátott- pár éve külső hőszigetelést kapott- minden lakáshoz saját zárt udvari gépkocsi beálló tartozik, mobilról is vezérelhető beléptető rendszerrel- riasztó, kamerarendszer és tűzérzékelőAz értékesítés Áfa mentesen történik.Jelenleg a teljes épület ki van adva egy cégnek bérletbe, akik ha lehetséges tovább bérelnék. [...]”

 

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!