Baleset

2019.03.07. 07:18

Hármas karambol történt az M86-os autóúton Nemesbőd közelében

Szerdán késő este egy Seat haladt az M86-os úton Szombathely felé, amikor Vát közelében az autó egy kamiont kezdett előzni. A sofőr miután a kamiont megelőzte, elvesztette uralmát az autó felett, a szalagkorlátnak csapódott, majd az út közepén állt meg.

Horváth Istvánné

Fotó: A szerző

A baleset miatt nem sokkal később megállt egy Toyota Prius, de a mögötte érkező Opel Insignia gyakorlatilag fékezés nélkül az álló Toyota hátuljába hajtott. Úgy tudjuk, hogy a három autóból egyikben sem használta a biztonsági övet senki, a Seat vezetője nem sérült meg, de a másik két autóból két embert a sérüléseik miatt kórházba kellett szállítani.

Fotó: A szerző
Fotó: A szerző
Fotó: A szerző
Fotó: A szerző

A balesetnek szemtanúja volt az előzött – amúgy vétlen – kamion vezetője is, akinek látnia kellett a balesetet és az autók sérüléséből azt is, hogy valószínűleg megsérülhettek a benne utazók, ennek ellenére a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A mentés és a helyszínelés idejére teljesen le kellett zárni az M86-os utat, a lezárt részén feltorlódott személyautókat rendőri felvezetéssel visszafordították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!