Árokba hajtott

2018.12.29. 20:29

Halálos közúti baleset történt Őriszentpéternél (Frissítve!)

Az Őriszentpéter és Kondorfa közötti úton egy gépkocsi az út menti árokba hajtott.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: HI

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szombat este Vas megyében, az Őriszentpéter és Kondorfa közötti úton, Őriszentpéter közelében. A balesethez a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

21:00

Az elsődleges információk szerint egy őriszentpéteri lakos személygépkocsival közlekedett Őriszentpéter felől Kondorfa irányába, amikor haladása során érintőlegesen egy másik gépjárműnek ütközött. A sofőr az ütközés következtében elveszítette uralmát az autója felett, és árokba csapódott. A gépjárművet vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 20 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Őriszentpéter irányából közlekedőket Szalafő, a Kondorfa felől érkezőket pedig Csörötnek irányába terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában