Körmend

2013.05.02. 16:39

Gyöngyösi Mártont demonstrálók várták Körmenden

Körmenden új, belvárosi irodát nyitott a Jobbik. Gyöngyösi Márton képviselőt a rasszizmust, antiszemitizmust elítélő civilek várták.

Kiss Tamás

Körmenden csütörtökön délután nyitották meg a Jobbik Magyarországért új választókerületi irodáját. A Szabadság téri helységben az ünnepi alkalomból elsőként Bana Tibor országgyűlési képviselő, a párt vasi elnöke szólt arról, hogy a Jobbik erősödésének egyenes következményeként került frekventáltabb helyre, s nagyobb helységbe a körmendi iroda. Hozzátette: a Jobbik irodája mindenki előtt nyitva áll, problémáival, gondjaival bárki megkeresheti a pártot, amely továbbra is kiáll az igazság mellett, mint azt például képviselőtársa, Gyöngyösi Márton is tette a kellően elferdített parlamenti felszólalása során.

Az ünnepségen szintén résztvevő Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezető helyettese megerősítette, hogy a Jobbik a lehető legszorosabb kapcsolatot szeretné ápolni az emberekkel, s arra törekszik, hogy a helyi problémák országos szinten is megjelenjenek.

(Fotó: Benkő Sándor)

Az irodanyitó után Gyöngyösi Márton az "Aki ellen összefogott a Fidesz és az MSZP" címmel indított országjáró körútja részeként előadást tartott a művelődési házban, amely előtt, a bejárattal szemben  helyi civilek mintegy húsz fős, táblákkal felszerelkezett csoportja várta. Mint érdeklődésünkre közülük többen is elmondták, néma demonstrációjukkal Gyöngyösi Márton körmendi jelenléte, még pontosabban az ellen tiltakoznak, hogy a magyar parlamentben következmények nélkül lehet beszélni a zsidó származású országgyűlési képviselők listázásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!