Kosárlabda

2007.07.20. 02:28

Augusztusban streetballfesztivál

Körmend (tg) - Augusztus 11-én, szombaton 9 órás kezdéssel rendezik Körmenden, a Szabadság téren a XIV. Streetball Fesztivált. A csapatokat, a drukke ...

Tóth Gábor

Körmend (tg) - Augusztus 11-én, szombaton 9 órás kezdéssel rendezik Körmenden, a Szabadság téren a XIV. Streetball Fesztivált. A csapatokat, a drukkereket 20 pálya várja, nevezni nyolc különböző kategóriában lehet. Az érdeklődők büntető-, illetve hárompontosdobó versenyen tehetik próbára a tudásukat, lesz 2 ball game, 3 shots, qbe lucky dobás és zsákolóverseny. A szervezők az első 120 csapat nevezését fogadják el, július 31-e a nevezési határidő. Nevezési lap beszerezhető Körmenden az Adidas Body sportboltban Scheiber Mihálynénál, a polgármesteri hivatalban Baranyai Sándornál, Szombathelyen a Vas Megyei Sportigazgatóságon Kiss Zoltánnál, valamint Sárváron a polgármesteri hivatalban Kiss Lászlónál. Bővebb információ: 30/216-7144.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!