Kosárlabda

2008.12.19. 03:29

Nem hibázhat a Falco

<b>Szombathely</b> - A Szolnok elleni mai, 19 órakor kezdődő mérkőzéssel zárja az esztendőt a Falco KC kosárlabdacsapata. A bajnok ankár Tibor szolgálataira egy ideig nem számíthat.

Tóth Gábor

- A Szolnok az idén nem játszik jól, de ez nem azt jelenti, hogy egy gyenge csapat érkezik hozzánk, nem vehetjük félvállról a mecs-cset - szögezte le Szrecsko Szekulovics, a Falco-Szova KC Szombathely vezetőedzője. - Valami nem működik ellenfelünknél, valamiért nem akar összeállni a csapat. Pór Péter kollégám valószínűleg mindent megtesz azért, hogy együttesét felrázza - remélem nem ellenünk rukkolnak majd elő az idény legjobb játékával. Az Olajnak már minden pontra nagy szüksége van, ezért valószínűleg kemény meccs vár ránk, nagyon oda kell figyelnünk. Sok meccsüket láttam, lassabban játszanak, mint mi, kevés pontot dobnak, viszont sokat kapnak. A padon fiatalok ülnek, ha a kulcsembereiket megfogják, akkor bajban vannak. Információim szerint egyébként a sérült Cziczás kihagyja a találkozót. A lényeg az, hogy ezt a meccset mindenképpen meg kell nyernünk. Nehéz sorozat van mögöttünk, kemény ellenfelelekkel játszottunk, a múlt héten rangadót buktunk Dombóváron, most nem hibázhatunk. Perincsics már játszani fog, Pankár Tiborra viszont hosszabb ideig nem számíthatok, porcleválás miatt térdműtét vár rá. Feigl is sérült, kihagyja a meccset, a hátával és a derekával bajlódik. Horváth Zoltán betegség miatt hagyott ki néhány edzést, és Csirics sincs százszázalékos állapotban, húzódással küzd. Eredményes, jó játékkal szeretnénk búcsúz- ni közönségünktől és az esztendőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!