Kosárlabda

2012.11.16. 06:41

Sömenek Martin a visszatérésre készül

Körmend - A Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapatának fiatal, tehetséges játékosa, Sömenek Martin hamarosan visszatérhet a pályára.

Vas Népe

A 19 éves, elsősorban 4-es poszton szereplő, körmendi nevelésű kosaras az idénybeli első, október 6-ai bajnokin, a Kaposvár ellen biztatóan szállt be a játékba. Hét perc alatt négy pontot dobott, illetve begyűjtött egy lepattanót, és még jobb is lehetett volna a statisztikája, ha egy sajnálatos és súlyos sérülés miatt nem válik harcképtelenné. Egy labdáért vetődött, amikor a bal nagyujja hátrafeszült, kiugrott a helyéről. Ugyan a helyszínen visszarakta az ujját a helyére, de a szalagok elszakadtak, ezért Zalaegerszegen megműtötték. Az egy hónapos kihagyás után azonban már készül a visszatérésre az ifjú játékos.


 
- A héten mentem vissza kontrollra a műtétet elvégző doktorhoz, aki azt mondta, stabilak a szalagok, elkezdhetem az edzéseket - mondta Sömenek Martin. - De a futóedzéseken eddig is részt vettem, és a labdás gyakorlásokon kívül mindent megcsináltam. Szombatra kiderül, hogy szerepelhetek-e, de ha most nem is, utána Németországban (az EuroChallenge mérkőzésre) biztosan játékra jelentkezhetek. A sors fintorának lehet nevezni a történteket, de ez sajnos benne van a sportban. Nagy a motivációm, és továbbra is bizonyítani szeretnék. Remélem, hogy újra lehetőséget kapok a meccseken, és a bizalomért mindent meg is teszek a tréningeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!