Kosárlabda

2014.05.05. 14:04

SZOKA U16 az országos döntőért

Szerdán dől el, hogy a Körmendi Törpördögök mellett a Szombathelyi Kosárlabda Akadémia kadet (U16) csapata is részvevője lehet-e a korosztályos bajnokság országos döntőjének.

Horváth Erika

Kosárlabda Akadémia PécsSzombathelyi Kosárlabda Akadémia 57-57 (13-15, 15-24, 16-12, 13-6)

Pécs, U16-os mérkőzés.

SZOKA: Horváth M. 5, Kozma 6/6, Kiss 14, Tömböly 9, Durázi 18. Csere: Zsámár, Horváth B., Sulyok G., Németh Bence 2, Rónai, Boros 3/3, Németh Balázs. Edző: Svajda Gábor, Simon Bence.

Hat csapat – köztük a felsőházi rájátszást is első helyen záró Körmendi Törpördögök – már az országos döntőben tudhatja magát, további két hely kiadó még. Ezekért két-két csapat oda-visszavágós párharcot vív. A szombathelyiek a Péccsel kerültek össze. Az első, idegenbeli találkozó döntetlennel zárult. A visszavágót szerdán 15 órától játsszák a Nagy Lajos Gimnáziumban. Amelyik csapat nyer, az jut a döntőbe. Döntetlen esetén (mert itt a szabályok a második találkozón is megengedik) az idegenben több kosarat szerző gárda léphet tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!