Kosárlabda

2015.01.11. 19:40

Jól harcolt, de kikapott hazai pályán a B csoportos Falco II.

Szombathely - Nem adta olcsón a bőrét, de a papírformának megfelelően vereséggel folytatta a B csoportos kosárlabda-bajnokságot a Falco II.

Tóth Gábor

A 10. fordulóban a volt NB I-es – valamint ismerős – játékosok egész sorát felvonultató Pápát látta a vendégül a fiatal Falco II.

Falco-Trend Optika KC Szombathely II.–Motax Concordia Pápa 70-76 (13-25, 19-15, 18-17, 20-19).

Szombathely, Sugár út, 200 néző, NB I. B csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés, v.: Benedek, Csabai, Koncsek.

Hódi Patrik (labdával) ügyesen, ponterősen játszott. Háttal Szanati. Fotó: Unger Tamás

Falco: Tóth D. 4, Bazsó 12/3, Popgyákunik 6/, Karagity 4, Varga M. 13. Csere: Bagó 6, Hódi 10/6, Szabó D. 10/6, Gábor M. 3, Németh A. 2, Kozma –, Bereczki –. Edző: Váradi Attila.

Pápa, legjobb dobók: Keresztes 19, Szanati 13, Henrik 12/9.

A Falco fiataljai kedden, és szombaton is játszottak egy U21-es meccset – ráadásul utóbbi találkozóról éjszaka értek haza Szombathelyre. Így nem csoda, hogy a fáradtan, fásultan kezdték a vasárnap délutáni bajnokit – amit kihasznált a rutinos Pápa. A percek múlásával ugyan belelendült a házigazda, nagyot küzdött, többször is feljött néhány pontra, de a vezetést egyszer sem tudta átvenni. Így ha nehezen is, de a Pápa végül érvényesítette a papírformát, és nyert.

Váradi Attila: – Az első negyedben túl nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, és utána ugyan visszajöttünk a meccsbe, de csak annyi erő volt bennünk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!