szakképzési díj

2021.10.07. 09:00

Miniszteri elismerést kapott Pulay Tünde

Szakképzésért díjat kapott Pulay Tünde, a Vas Megyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó és Technikum és Kollégium oktatója.

Cseh-Egyed Bernadett

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

– Innovatív szemléletemmel, tettre készségemmel igyekszem segíteni az intézményünkben folyó szakmai munkát. Ez az országos elismerés a vezetőségtől és a kollégáimtól kapott támogatás, a diákjaim sikerei mellett, még motiváltabbá tesz – fogalmazott lapunknak Pulay Tünde, aki a méltatás szerint a magyar-német két tanítási nyelvű turisztikai képzés német-turizmus szakos oktatójaként és a turizmus-vendéglátás munkaközösség-vezetőjeként végzett eddigi munkájáért, a tehetséggondozásban elért sikereiért és az iskolában végzett pályaorientációs tevékenységéért vehette át a díjat.

Szólt arról is, hogy a diákjai folyamatosan jó eredményekkel térnek haza a szakmai versenyekről, de büszke arra is, hogy megismerik és megszeretik a turisztikai szaktantárgyakat, sokan választják a továbbtanulásnál is ezt a szakirányt, és a legtöbbjük már a középiskolás évei alatt felsőfokú német nyelvvizsgát szerez.

Kiemelt képünkön: Pulay Tünde kezében az oklevéllel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!