Külföld

2010.09.16. 09:12

Szadista tesitanár: keményebben! Csókoljátok meg a lábfejemet! (videóval)

Azonnali hatállyal kirúgták az Oroszország déli részén lévő Bashkortosztan régió egyik elöljáróját. Az internetre felkerült felvétel szerint a tanár arra kényszerítette diákjait, hogy fekvőtámaszokat végezzenek, és közben csókolják meg cipőjét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A megdöbbentő felvétel hatalmas felháborodást váltott ki Oroszországban. A videón az látszik, ahogy az elöljáró egy iskolai látogatás alkalmával ordítozik a gyerekekkel egy tornateremben. A tizenévesek, akik kosárlabda-mezt viselnek, alig bírják végrehajtani a nehéz fekvőtámaszokat, miközben a férfi egyebek mellett azt kiabálja nekik, hogy „Keményebben! Csókoljátok meg a lábfejemet!”

A régió elnöke, Rusztem Khamitov szombati közleményében azt írta, hogy Difkat Khantyimerovot azonnal hatállyal eltávolították posztjáról. Khamitov csak pénteken látta a felvételt az interneten és ezután döntött az elöljáró kirúgásáról.

A felvételt valószínűleg az egyik diák szülője, vagy az iskola egyik dolgozója rögzítette még tavasz végén, majd a klipet feltették a YouTube-ra. Oroszországban azonban csak most lett belőle hatalmas botrány, miután a napokban bemutatta azt az orosz köztelevízió.

Forrás: YouTube, FH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!