Külföldi

2010.08.12. 05:08

Mankini: Borat-fürdőruhában motoroztak (sokkoló fotókkal)

Borat örökbecsű fürdőruhájában (mankini) motorozott két német férfi. Döbbent rendőrök követték őket, de végül nem büntették meg a két fazont.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Sisakban és a Borat-filmben elhíresült, különleges szabású férfi bikiniben (mankini) motorozott két férfi a minap Németországban. A neonsárga darabban feszítő párosra nem csak a felvételt készítő autósok, hanem a rendőrök is felfigyeltek, ám csak követték az egyik gyorsétteremhez hajtó fura kettőst.

Mint utóbb kiderült, a közegek nem is állíthatták meg a jóembereket, mivel nem vétettek a német Kresz ellen (az előírt sisakot viselték) és csak vizuálisan sokkolták habtestükkel a járókelőket. A megkérdezett jogász szerint nem tilos és nem szabálytalan az ilyen jellegű közlekedés. Az igaz, hogy veszélyes, de mindenkinek szíve joga eldönteni, bőrfelületének hány százalékát veti alá közvetlen nyúzásnak esetleges borulásnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!