Kultúra

2011.01.18. 11:47

Schwarzenegger náci tisztként térhet vissza a filmvászonra

Leköszönése után, nyugdíjas éveiben sem szeretne tételenkedni Kalifornia volt kormányzója. Schwarzenegger szívesen állna újra a kamerák elé.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Arnie" több forgatókönyvet is olvas, de a legvalószínűbb, hogy egy náci tisztet alakít majd, aki a II. világháború végén parancsot kap egy kisgyerek kivégzésére. Ő azonban megtagadja a parancsot, és élete kockáztatásával biztonságos helyre juttatja a gyermeket. A történet Randall Wallace With Wings As Eagles című regényén alapul, és egy megtörtént esetet dolgoz fel.

 

Az "ex-Terminátor" elmondta, hogy Clint Eastwoodhoz hasonlóan korához illő szerepeket szeretne eljátszani, tehát feltehetőleg nem láthatjuk többet olyan kultuszt teremtő akciófilmekben, mint amilyenekben színészkarrierje csúcsán találkozhattunk vele.

Azt, hogy pontosan mikor bukkan fel újra a mozikban, még ő maga sem tudja, de az biztos, hogy a színészkedés a hosszútávú tervei közt szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!