Kultúra

2016.03.12. 10:38

Sokszínű fotók

A Szentgotthárdi Fotóklub a megalakulása óta azon munkálkodik, hogy beépüljön a környék fotóstársadalmába.

Vas Népe

Ennek köszönhetően az évek során kapcsolatba kerültek a németújvári, a rudafalvi, a nagyfalvi fotóklubokkal, lehetőséget biztosítanak, hogy kiállíthassák képeiket városukban. Jelenleg 15-20 aktív tagja van a klubnak. Munkájukban rengeteg olyan költségmentes programot csinálnak a városért, ami felbecsülhetetlen értékű.

Bartakovics Andrea

Kiállításukra rengeteg fotógráfiát kedvelő ember elmegy, de akad 1-1 nyugdíjas, gyerek és felnőtt is, akik szívesen csodálja meg képeiket. A tavalyi év különösen termékeny volt számukra. Több év fotóiból válogatva, közösen a szombathelyi sajtófotósokkal, színház-fotográfia kiállításon mutatták be a Weöres Sándor Színház előadásait. Augusztusban a Sárvári Fotóklub képeit láthatta város közönsége.

Sárvár kiállítását viszonozva, a Szentgotthárdi Fotóklub állította ki remekműveit, amit Bartakovics Andrea pedagógus nyitott meg megható beszédével, melyben a képek és az alkotók sokszínűségét méltatta. A kiállítás március 29-ig, a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában tekinthető meg. mm

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!