Kultúra

2016.06.25. 08:53

Laosz és Burma az Őrségben - Világra szóló fotókiállítás nyílt Felsőjánosfán

Felsőjánosfa – Több képzőművészeti kiállítás is kíséri az Őrségi Vásárt a hétvégéjén, ez már hagyomány. Az egyik idei kiállítás a felsőjánosfai Művelődési Házban dr. Bakler Ferenc fotótárlata.

Bakos Ágnes

Mindenki ismeri és szereti a doktort Felsőjánosfán és környékén, bár hivatalosan nem volt az őrségi település háziorvosa, mindig fordulhattak hozzá a betegek – hangzott el dr. Bakler Ferenc fotókiállításának megnyitóján.

Néhány éve már nem praktizál, nyugdíjba vonult a szeretett doktor, hogy szenvedélyének, az utazásnak éljen.

Bejárt vagy kilencven országot a Földön, és mindig volt nála fényképezőgép. Megörökített minden egzotikus érdekességet a világban, legyen az építmény, emberi arc vagy különleges állat. Képeit most elhozta Felsőjánosfára, ahol egzotikus fotósétával hűsölhetnek az Őrségi Vásár látogatói. Laosz, Kambodzsa, Burma – és még sok-sok helyen készültek a fotók, amelyek vasárnap délutánig láthatóak a Művelődési Házban.

Az idős doktort köszöntötte a településen Grózinger Csaba, a Felsőjánosfai Faluszépítő és Kulturális Egyesülettől, a kiállítást pedig Mészáros T. László fotóriporter ajánlotta a látogatók figyelmébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!