Laza

2009.09.25. 08:20

Snoop Dogg a marihuána mellett kampányol - sörreklám paródiák

Humor - Variációk egy témára: megkerestük egy jelenleg is futó sörreklám két legígéretesebb paródiáját. Van aki az üvöltő pasikat teszi hűvösre, Snoop Dogg pedig a fű mellett kampányol.

Vas Népe

Amikor megjelenik egy-egy sikeres reklám vagy videoklip, akkor hamar fellelhetünk mindenféle paródiákat az interneten, az egyszerű webkamerás felvételektől a komolyabb megvalósításokig. Talán már mindenki ismeri azt a Heineken sörreklámot, amelyben a hölgyek gardróbbéli sikítozását az urak, sörhűtő-kamrában való ordítozása szakít félbe. Aki esetleg nem ismerné alább megtekintheti:

Az eredeti videó:


Hamarosan elkészültek a paródiák is, üvöltenek a férfiak rekeszeknek, sportfelszerelésnek, konzol játékoknak, autónak, nőnek s felsorolni is nehéz mi mindennek. Kettőt emelnénk ki ezek közül, kezdvén a Bavaria sörreklámmal, ami teljesen más nézőpontot ad az eredeti reklámnak:

Bavaria sörreklám


Miután a Bavaria főhőse hűvösre tette a pasikat, azt hittük, hogy nem látunk ehhez hasonló súlycsoportú alkotást. Aztán feltűnt Snoop Dogg és bandája, akik elég híresek ahhoz, hogy ha kamerához nyúlnak, az nagy nézettséget érjen el.

Snoop Dogg és barátai nem a sör mellett kampányolnak



Amennyiben önök is rálelnek egy-egy jó remake-re, paródiára azt a kommentekben megoszthatják velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!