Lóerő

2010.06.02. 05:30

A legkisebb Seat, kombi változatban

Barcelonában bemutatták a SEAT Ibiza ST-t, a legkisebb SEAT kombi változatát.

Vas Népe

A SEAT Ibiza kombi változatának megjelenésével a márka értékeinek megfelelően fiatalos, sportos és a SEAT dizájn elemeit kiválóan megjelenítő, azonban funkcionálisan sokrétűbben használható autóval gazdagodott a spanyol márka kínálata. A nagy, 430 literes csomagtérrel, a hagyományos négyajtós változathoz képest nagyobb hátsó ablakkal és szélesebbre nyitható hátsó ajtóval megjelenő Ibiza kombi kiváló választás a fiatal családok, a sportosan aktív életmódot kedvelők számára.

A SEAT újdonságával megjelentek a palettán a kis űrtartalmú, de nagyobb hatékonyságú és kedvező károsanyag kibocsájtású változatok is. Először rendelhető ugyanis a SEAT Ibiza kombi változatában az év motorjává választott 105 lóerős 1.2 literes TSI benzines motor, míg a dízel motorok közül most választhatók először az 1.2 literes erőforrások. További újdonság a start/stop gombbal épített Eco változat, melynek károsanyag kibocsátása a benzines esetében 119, míg a dízelnél mindössze 89 g/km.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!