Meszlen

2017.03.01. 14:10

Kellett egy hely a közösségnek

Meszlen pici falu összesen kétszáz lélekszámmal. Mégis fontos a kulturális élet fellendítése, a közösségi élet megszervezése.

Vas Népe

Hogy a lakosság figyelmét fel tudjuk kelteni, biztosítanunk kellett egy helyet, ahol lehetőség van a szabad-idő hasznos eltöltésére. Egy pályázatnak és a lakosok összefogásának eredményeképp hatalmas mérföldkő volt a Közösségi Ház átadása, amely azóta számos rendezvény helyszíne. Különböző ifjúsági programok, kézműves foglalkozások, nyugdíjas találkozók teszik színesebbé kicsik és nagyok mindennapi életét.

Egy másik épületben kialakítottunk egy teljesen új, igényes fitnesz és konditermet, ahol lehetőség nyílik az aktív kikapcsolódásra, stressz oldásra és pihenésre egyaránt. Itt mindenki kiengedheti a fáradt gőzt és kiléphet a szürke hétköznapokból. A község sokat köszönhet polgármesterének, aki minden erejével a jobb felé viszi a falut.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!