tiszta üzlet

2020.12.16. 05:57

Fehérneműben és tűsarkúban dolgoznak ezek a takarítónők, de meztelenül is, ha megfizetik

Fehérneműben porszívóznak és sikálnak egy brit cég takarítónői.

Forrás: Shutterstock

Fehérneműben porszívóznak és sikálnak egy brit cég takarítónői. A Naked Cleaning Company dolgozói nemcsak fehérneműs, de félmeztelen takarítást is vállalnak a kuncsaftok legnagyobb örömére.

Mindezért 75 fontot, azaz közel 30 ezer forintot kérnek óránként, de lehetőség van 95 fontért meztelen takarításra is. A járványra való tekintettel azonban a szájmaszk és a gumikesztyű így is fenn marad a hölgyeken, akik 2 méteres távolságot tartanak a megrendelőtől.

A különleges szolgáltatás ötlete egy kenti nő, Nikki Belton fejéből pattant ki, aki 2020 elején meg is alapította a takarítócéget. Azóta számos kritika érte őt, sokak szerint nemcsak erkölcstelen a vállalkozás, de a lányokra nézve veszélyes is lehet. Belton leszögezte, hogy a megrendelők csak erkölcsi bizonyítvány bemutatásával élhetnek a szolgáltatásaikkal.

 

Az üzlet dübörög, olyannyira, hogy terjeszkedni is szeretnének.

– Már készülnek a tervek az amerikai, kanadai, holland és remélhetőleg ausztráliai hálózattal kapcsolatban, de még Dubaiban is lenne ránk igény. A nevet mindenesetre levédettük, hogy senki se másoljon le minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!