Bulvár-celeb

2021.04.10. 09:30

Döbbenet: Hugh Hefner perverz titkáról vallott az egykori Playboy-lány

A Playboy villa lányai című reality szereplője megosztotta régóta őrzött titkát.

(L-R) Playmate Holly Madison, Playboy Magazine creator Hugh M. Hefner, Playmate Bridget Marquardt and Playmate Kendra Wilkinson arrive to the 35th AFI Life Achievement Award tribute to Al Pacino held at the Kodak Theatre on 07 June, 2007 in Hollywood, California.AFP PHOTO/VALERIE MACON (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP / Valerie Macon

Fotó: AFP

A nyuszilányok életét mutatta be az a 2005-ben indult sorozat, amely A Playboy villa lányai címet viselte. Kendra Wilkinson, Holly Madison és Bridget Marquardt nevét sokan megismerhették, miután a lányok együtt éltek a Playboy atyjával, a 91 éves korában elhunyt Hugh Hefnerrel – írja a Bors.

Holly Madison a napokban meghívást kapott egy podcastbe, ahol döbbenetes részleteket árult el a sorozatról, a lányokkal való kapcsolatáról, és arról, hogyan lehetett bekerülni a Playboy-villába.

Fotó: AFP

Kendra Wilkinson, a másik egykori Playboy-lány korábban már azt nyilatkozta:

Beköltöztem, de fogalmam sem volt, hogy szexelni is kell, épp akkor érettségiztem.

A beszélgetős műsorban Madison részletezte barátnője korábbi nyilatkozatát, mint mondja, a szex valójában feltétele volt annak, hogy valaki beköltözhessen a villába.

– Le kellett vele feküdnöm. Nem szeretnék senkit megalázni, de senkit sem kértek meg rá, hogy beköltözzön a villába, amíg le nem feküdt vele – árulta el Hugh Hefnerről a nyuszilány.

Wilkinson egyébként reagált exkolléganője friss nyilatkozatára: mint mondja, nem érti, miért foglalkozik még ma is ezzel a témával, tovább kellene lépnie.

Címkék#Hugh Hefner

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!