Bulvár-celeb

2023.10.01. 09:15

Pamela Anderson nem is hasonlít önmagára, súlyos döntést hozott

Pamela Anderson smink nélkül jelent meg a párizsi divathéten is, a rajongók pedig valósággal megrémültek, nem ez a kép él róla...

Forrás: AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance

Pamela Anderson egész pályafutása során a szemek és a kamerák kereszttüzében mozgott, és bár az évek telnek, a színésznő bárhol jelenik meg, az őt kísérő figyelem töretlen. Az egykor nagy népszerűségnek örvendő Baywatch sztárját még ma is szüntelenül követik a férfi tekintetek, így aztán ha bármi apró változás is van rajta, azonnal kiszúrják - írja a tenyek.hu.

Értetlenül állnak az előtt, hogy most már nemcsak a hétköznapi életben, de esti rendezvényeken vagy komoly eseményeken is smink nélkül látják. 

Legutóbb a párizsi divathéten jelent meg smink nélkül a színésznő, a rajongók pedig valósággal megrémültek a látványtól. Azt találgatják, hogy mi lehet a probléma vele. Semmi, csak felette is eljárt az idő.

Pamela Anderson megjelenésének hátterében egy tudatos döntés áll. 2019-ben súlyos betegség után meghalt sminkese, akivel évtizedekig dolgozott, Alexis Vogel. Egy korábbi interjúban elmondta, akkor úgy döntött, inkább nem festi magát. A természetesebb megjelenést viszont felszabadítónak és szórakoztatónak találja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!