viszály

2020.10.30. 13:05

Alig van remény: két dolog javíthat már csak Harry és Vilmos herceg kapcsolatán

De egyesek szerint igazából erre sincs esély.

Britain's Prince William, Duke of Cambridge (R) and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, host a reception to officially open the 2018 Illegal Wildlife Trade Conference at St James' Palace in London on October 10, 2018. - The 2018 Illegal Wildlife Trade Conference is the fourth such international conference bringing together heads of state, ministers and officials from nearly 80 countries, alongside NGOs, academics and businesses, to build on previous efforts to tackle this lucrative criminal trade. The conference is being hosted by the UK Government from 11th – 12th October 2018. (Photo by Tolga AKMEN / various sources / AFP)

Forrás: Tolga AKMEN / various sources / AFP

Fotó: AFP

Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője egy podcastban arról beszélt, hogy amíg Harry Meghan Markle mellett van, tuti, hogy nem békülnek ki a hercegek – írja a Bors.

Seward évtizedek óta követi a királyi család életét, állítólag valamennyire képben is van a történésekkel, azt mondja, a váláson kívül

legfeljebb valami szörnyű tragédia hozhatja újra össze a testvéreket.

De ha nagyon őszinte szeretnék lenne, szerintem már soha nem fognak olyan jól kijönni, mint régen. Ez van, ez egy tönkrement kapcsolat. Bár ez csak az én személyes véleményem, és lehet, hogy nincs igazam – tette hozzá.

A brit királyi család életrajzírója, Penny Junor viszont korábban azt mondta, hiába tűntek korábban elválaszthatatlannak,

mindenképp eltávolodott volna egymástól Harry és Vilmos herceg.

Meghan Markle érkezése alighanem csak felgyorsította ezt a folyamatot.

Szerinte ugyanis noha Vilmos valóban nem nézte jó szemmel, hogy öccse elsieti a párválasztást és a házasságot, kettejük viszályának magjai már jóval a volt színésznő érkezése előtt is jelen voltak.

Borítókép: Harry és Vilmos herceg 2018-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!