utolsó út

2020.01.03. 15:39

A norvég király is részt vett Ari Behn temetésén

A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én.

Oslo, 2020. január 3. Márta Lujza norvég hercegnő (b) lányai Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn és Maud Angelica Behn társaságában volt férjének, Ari Behn norvég írónak a temetési szertartásán az oslói székesegyházba 2020. január 3-án. A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én. Ari Behn és Márta Lujza hercegnő 2002-ben házasodott össze, három lányuk született. 2016-ban bejelentették különválásukat, de közölték, hogy továbbra is együtt gondoskodnak gyermekeikről. A festőként is ismert író egyike volt azon férfiaknak, akik szexuális zaklatással vádolták meg Kevin Spacey amerikai filmsztárt. MTI/EPA/Hakon Mosvold Larsen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Hakon Mosvold Larsen

Eltemették Ari Behnt. A dániai születésű norvég írót, Mária Lujza hercegnő volt férjét karácsony első napján találták holtan.

Az oslói katedrálisban tartott búcsúztatáson részt vett V. Harald norvég király, az uralkodócsalád tagjai és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is.

A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én. Ari Behn és Márta Lujza hercegnő 2002-ben házasodott össze, három lányuk született. 2016-ban bejelentették különválásukat, de közölték, hogy továbbra is együtt gondoskodnak gyermekeikről.

A festőként is ismert író egyike volt azon férfiaknak, akik szexuális zaklatással vádolták meg Kevin Spacey amerikai filmsztárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!