hosszabbít?

2021.07.13. 14:45

A Barca elnöke szerint jó irányba halad a Messi-ügy

Az FC Barcelona elnöke szerint megfelelő ütemben zajlanak a tárgyalások Lionel Messi, a klub hatszoros aranylabdás futballistája szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban.

Messi, Argentina player celebrates the title of champion with players of his team after the match against Brazil at Maracana stadium for the decision of the Copa America 2021 championship, this Saturday (10). (Photo by Thiago Ribeiro/NurPhoto) (Photo by Thiago Ribeiro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Thiago Ribeiro

Így nyilatkozott Joan Laporta azt követően, hogy az argentin játékos jövője újra a középpontba került, miután hazája válogatottját Copa América-győzelemre vezette Brazíliában.

„Az összes katalán, egész Barcelona és a futballvilág örül Leo sikerének. Óriási dolog látni, hogy a futballtörténelem egyik legjobb játékosa mennyire boldog egy ilyen cím elnyerése után”

- nyilatkozta Joan Laporta.

A 34 éves sztárnak június 30-án járt le a szerződése a katalán klubnál,

amelynél egész felnőtt pályafutását töltötte. Sajtóhírek szerint a Manchester City és a Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni.

Messi az elmúlt idényben 38 gólt és 12 gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben, a gárda viszont csak a harmadik lett a La Ligában. A Copa Américán aztán szenzációsan futballozott, négy találattal gólkirály lett, és öt gólpasszával is a legjobb lett a mezőnyben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában