Elismerő szavak

2023.09.12. 11:08

Kerkez Milost méltatja a Bournemouth honlapja

A Csehország elleni felkészülési mérkőzésen nyújtott teljesítményét követően elismerő szavakat kapott klubjától Kerkez Milos, a Premier League-ben szereplő Bournemouth magyar válogatott futballistája – szúrta ki az MTI.

MW

Kerkez Milos, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi, a csapat szövetségi kapitánya a Magyarország – Csehország barátságos labdarúgó mérkőzés után

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A cikk szerint a Puskás Arénában gyönyörű gólpasszt is jegyző 19 éves szélső „megmutatta, miért ő Európa egyik legfényesebb tehetsége.”
Kerkez az 52. percben egy bedobás után nagy erővel, tökéletesen adott középre, labdáját pedig Sallai Roland továbbította a hálóba.

A cikk kiemeli, hogy a magyar futballista minden párharcát megnyerte az 1-1-es döntetlennel végződött összecsapáson, négy szerelése és három labdaszerzése is volt, valamint két szabálytalanságot követtek el vele szemben.

Kerkez a nyáron a holland AZ Alkmaartól került az angol csapathoz, amelynek színeiben eddig mind a négy bajnokin kezdőként lépett pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában