Kiütés a ligakupában

2023.12.20. 22:53

Bombagólt rúgott Szoboszlai a West Ham ellen (videó)

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a ligakupa-mérkőzés 28. percében talált be, a Liverpool végül 5-1-re nyert a West Ham United ellen.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (k) ünnepel, miután gólt lőtt a West Ham United ellen az angol labdarúgó-ligakupa negyeddöntőjében játszott Liverpool – West Ham United mérkőzésen

Forrás: MTI/AP

Fotó: Jon Super

A magyar válogatott klasszisa jobbal, kissé jobbról, 23 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. Mindezt vendéghelyzetből. A londoni klub kapusa, Aréola nem érhette el Szoboszlai lövését. Ezzel lett 1–0 az állás a Liverpool FC együttesének. Az első félidőben több gól már nem esett, ne úgy a másodikban.

Az 56. percben Curtis Jones talált be,  majd Gakpo növelte háromra a liverpooli előnyt. Jarrod Bowen találata a szépítésre volt elég, főleg, hogy nem sokkal később a Szoboszlait váltó Mohamed Salah berámolta a negyediket, Jones pedig saját maga második, a Liverpool ötödik találatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában