Feszült a helyzet

2024.02.18. 21:54

Egymásnak ugrott Lőw Zsolt és a Bayern München sztárja, Joshua Kimmich (videó)

Forrnak az indulatok a Bayernnél: egymásnak ugrott Lőw Zsolt és a csapat sztárja, Joshua Kimmich – írja a Mandiner. Zsinórban harmadszor kapott ki a bajor gigász.

MW

Lőw Zsolt, a Bayern München labdarúgócsapatának másodedzője

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Hiába szerzett korán vezetést a Bayern München a Bundesliga vasárnapi, VfL Bochum elleni zárómeccsén, a kiesés elől menekülő hazaiak fordítottak, és végül 3–2-re nyertek. Ezzel még mélyebbre lökték a bajorokat a szakadékban, akiknek az elmúlt hét egészen borzasztóra sikerült: előbb a trónkövetelő Leverkusen elleni rangadót bukták el, majd hét közben kikaptak a BL-ben a Lazio otthonában is, most pedig Bochumban.

Nem véletlen, hogy egyre hangosabbak a Thomas Tuchel vezetőedző távozását sürgető hangok, a feszültség tapintható Münchenben

 – írja a Bild.

Ennek jele, hogy a gárda magyar másodedzője, Lőw Zsolt Bochumban nekiesett a válogatott középpályásnak, a lecserélt Joshua Kimmichnek. A hangos ordítozásba torkolló szóváltás az öltözőfolyosón is folytatódott. Az esetnek, mint ahogy a botrányos szereplésnek is, biztosan lesz következménye a Bayernnél, az viszont Tuchel és Lőw sorsát is kedvezőtlenül befolyásolhatja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában