Nyőgér

2014.09.01. 09:19

Augusztusi vendégek Nyőgéren

2007 óta minden évben augusztus utolsó hetében, idén immár hetedik alkalommal látogattak el a sárvári Mozgássérültek Egyesületének tagjai Nyőgérbe.

Bozzay Lajosné

A baráti találkozó résztvevőit Ferencsov Istvánné az egyesület nyőgéri vezetőségi tagja és Nagy Károly polgármester köszöntötte. Elek László az egyesület vezetője köszönte meg a vendégek nevében a meghívást és a vendéglátást. A jelenlévők mécsest gyújtottak azoknak a tagoknak az emlékére, akik a közelmúltban hunytak el. Emléküket őrzik, azok a kedves sztorik, melyekre a jelenlévők most is szívesen emlékeztek vissza.

Nagy Károly polgármester köszönti a vendégeket.

A délután az emlékezés és a jóízű beszélgetés jegyében telt el. A vendégek megtekintették dr. Lenarsich Imre Helytörténeti Alapítvány Kamara kiállítását, amely az első világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékezik. A koraestébe nyúló fehér asztal melletti beszélgetés jó hangulatban ért véget, és elhangzott a minden évben hallható mondat: jövőre is eljövünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!