Olvasó

2012.09.14. 06:25

Nem mindegy, kinek a csecsén lógnak

Törvényjavaslatot nyújt be az LMP azért, hogy közmunkások és rabok ne dolgozhassanak állami és önkormányzati vezetők, képviselők földjein vagy üzemeiben. A párt azt mondja, meg kell szüntetni a feudális viszonyokat.

Fröhlich András

Hosszú lejáratú demokráciákban talán felesleges lenne ilyesmivel előhozakodni, de Schiffer András és Szél Bernadett szerint nálunk nem árt az óvatosság.

Ők tudják, országgyűlési képviselők, van rálátásuk a közviszonyokra. Még akkor is, ha az általuk említett esetekre eddig nem találtak közvetlen bizonyítékokat. Közvetettet viszont talán igen, például Pusztaottlakán, ahol a polgármester kikérte magának a vádakat, viszont az önkormányzat megtagadta, hogy információkat adjon az ügyről.

Pedig jó lenne kétséget kizáró módon tudni, milyen földeken dolgoznak a közpénzből fizetett munkások.

Látszólag nem tartozik a témához, hogy a nyugati határ mentén bordélyházra csaptak le a rendőrök.

Előállították a tulajdonos házaspárt, egy pultost és  hat lányt.  Nem vitás: a prostituáltak esete törvényellenes, erkölcstelen, de legalább hasznot hoz a köznek: a madam munkaszerződéssel dolgoztatott, a lányok adót, járulékot fizettek. Míg a közmunkásokkal trükköző  modern földesurak csak lógnak az állam csecsén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!