Olvasó

2013.03.25. 15:59

Visszatért az életbe

Csodát tettek a mentőszolgálat dolgozói. A klinikai halál állapotából hozták vissza a mentősök a férfit.

Március 9-én, szombaton, én is részese lettem volna az egyetemi diplomaosztónak. Édesapámmal és lányommal mentünk. Az ünnepély megkezdése előtt édesapám a folyosón összeesett. A klinikai halál állapotába került. Itt szeretném megköszönni a mentőszolgálat munkáját, a mentősök hozzáállását, szakmai hozzáértésüket, emberségüket, hogy édesapámat visszahozták az életbe. Két kocsival is a segítségünkre siettek.

Csodát tettek a mentőszolgálat dolgozói - ezt az az egyik intenzív orvos is megerősítette. Nélkülük már nem volna remény. Még nem tudni, édesapám mennyire épül fel, de a sürgősségi intenzíven dolgozó orvosok és ápolók munkájára is hálás szívvel gondolok.

Ezt követően a koronária őrzőben kezelték, az ott dolgozók is kedvesen, emberségesen biztatnak a javulásban, a kimenetelben pedig én is csak bízni tudok. Mindenesetre a jövő - hála a Markusovszky kórház dolgozóinak - bizalommal tölthet el.

További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Szabó Lajosné, Szabó Béla leánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!