Olvasó

2015.02.05. 15:45

Hatalmas szurkolással őrségi gyerekek is segítették a győzelmet

Az Őriszentpéteri Általános Iskola diákönkormányzata az idei tanév egyik érdekes programjára készült.

Fekete Lászlóné

A tanulók kívánsága volt, hogy Veszprémben egy kézilabda mérkőzést nézzenek meg az érdeklődők. Vass Szilvia, a diákönkormányzatot segítő tanár sokat tett a szervezésért. Megkapták a gyerekek az életre szóló élmény lehetőségét, február 4-én szurkolhattak az MKB-MVM Veszprém csapatának a helyszínen.

Póczak Genovéva, Balogh Cintia, Kovács Petra, Marton Dézi, Nyári Luca, Albert Virág, Kolompár Virgínia, Zsiga Réka, Tolvaj Tímea, Tóth Elizabet, Laczó Éva, Hollósi Aladár, Balogh Felícia, Róka Viktória és Nagy László az MKB-MVM Veszprém kézilabdázója.

A SEHA-Liga mérkőzései közül a Radnickie Kragujevac elleni találkozón tizennégy őrségi tanuló és két kísérő nevelő is drukkolt a veszprémieknek. Mindenki örült a hazai győzelemnek. A gyerekek négy klasszis játékossal készítettek közös fényképet. Nagy László, Iváncsik Gergő, Schuch Timuzsin, Lékai Máté szívesen állt a gyerekek közé. Sok csapat és egyéni kép készült, megörökítve a kellemes, de izgalmas szurkolást. Így vált egy életre szóló élménnyé a Veszprémi Arénában eltöltött este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!