Autós üldözés

2022.08.12. 10:10

Lelőttek egy fegyverest, aki megtámadta az FBI irodáját Ohióban

A férfi szándéka egyelőre nem ismert, a közösségi médiában olvasható bejegyzéseit vizsgálják.

Videófelvételről készült kép rendőrökről a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) területi irodájánál történt támadás után az Ohio állambeli Cincinnatiban 2022. augusztus 11-én.

Fotó: MTI/AP/WKEF/WRGT

Lelőttek a rendőrök egy férfit, aki fegyverrel próbált behatolni a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) területi irodájába Cincinnatiben, Ohio államban csütörtökön.

Az elkövető délelőtt próbált bejutni az FBI létesítményébe. Amikor ez meghiúsult, elmenekült. A rendőrök autóval vették üldözőbe, a férfi rálőtt a kivonuló járőrökre.

Ohio állam autópálya-rendőrsége közölte, hogy a támadóval később megpróbáltak tárgyalni. Amikor hatórányi patthelyzet után megkísérelték őrizetbe venni, a férfi fegyvert emelt a rendőrökre, akik lelőtték.

Ohio állam autópálya-rendőrsége lezárja a környező utakat a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) területi irodájánál történt támadás után Cincinnatiben, 2022. augusztus 11-én.
Forrás: MTI/AP/Dayton Daily News/Nick Graham

A támadó szándéka egyelőre nem ismert, az FBI a közösségi médiában olvasható bejegyzéseit vizsgálja, hogy tett-e utalást az erőszakos fellépésre a hatóság ellen.

Borítókép: Videófelvételről készült kép rendőrökről a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) területi irodájánál történt támadás után az Ohio állambeli Cincinnatiben, 2022. augusztus 11-én. Fotó: MTI/AP/WKEF/WRGT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában