Kíméletlen emberpiac

2023.06.16. 12:45

Alapjogokért Központ: százszor többet ér egy illegális migráns egy ukrajnai menekültnél

A migránspárti brüsszeliek ismét bebizonyították, hogy mind a háború elől menekülők, mind az európai emberek sorsa teljesen érdektelen számukra - írták bejegyzésükben.

MW

Az ukrán diaszpóra tagjai szimbolikus felvonulásra gyűlnek össze Krakkó óvárosában, közösen támogatva Ukrajna békére és győzelemre való törekvését 2023. február 21-én

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Artur Widak

Brüsszel beárazta a migrációt: az európai bürokraták kíméletlen emberpiacán egy Európa határait megsértő migráns száztízszer annyit ér, mint az általuk is szított háború számkivetettjei – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ. Bejegyzésükben emlékeztetnek:

Miközben egész Európa a háború és az annak következményeit csak tetéző elhibázott szankciós politika miatt szenved, Brüsszel ismét napirendre vette a kötelező migránskvóta Soros Györgytől származó tervét, és be nem fogadott illegális bevándorlónként 22 ezer euróra büntetné azon tagállamokat, amelyek ellenállnak a múlt héten elfogadott javaslat szerinti kényszerű betelepítésnek.

Ezzel egyidőben Magyarországnak és Lengyelországnak is mindössze 200 eurónyi segítséget nyújtanak egy ukrán menekült ellátása fejében – tették hozzá.

A migránspárti brüsszeliek ismét bebizonyították, hogy mind a háború elől menekülők, mind az európai emberek sorsa teljesen érdektelen számukra, ehelyett kizárólag embertelen baloldali politikai célok vezérlik őket

– mutatott rá az Alapjogokért Központ. Szerintük az Európai Unió ezzel a döntéssel legalizálja azoknak a bevándorlóknak a jelenlétét, akik a törvények megsértésével érkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában